top of page

Rasmus Dissing & Flamenco

3. november

Denne koncert bliver et spændende musikalsk møde mellem sanger Rasmus Dissing, flamencodanser Kirstine Hastrup, guitarist Nikolaj Rosengreen og bassist Mads Uldall. Det tværkunstneriske møde mellem spansk kultur og danske kunstnere, er et eksempel på, hvordan det kulturelle møde kan fremelske det bedste i vores egen kultur.

Rasmus Dissing - søn af Povl Dissing - bærer en stor arv af den danske sang og finder her sine egne horisonter og sit eget personlige præg til nyfortolkningen og respekten for flotte danske sange.

 

Kirstine Hastrup er flamenco danser og har boet en stor del af sit liv i Spanien og her blevet oplært af Spaniens bedste dansere. I 2017 startede hun en børne-flamenco-festival i sydspanien og blev i marts 2020 officielt udnævnt til “Flamencoambassadør” i den sydspanske by Jerez de la Frontera – flamencoens hjemby.

 

Nikolaj Rosengreen er guitarist og komponist, opvokset i vestjylland og har optrådt og komponeret musik til TV, teater, dans og film. Han har rejst og arbejdet med kunstnere i Afrika, Mellemøsten, Spanien og Norden og har udgivet musik som produkt af disse kulturelle møder. Han er desuden Reumert vindende komponist med ungdomsteaterstykket “4ever”.

 

Mads Uldall er kontrabassist med mantraet "Der findes ikke genrer - kun musik”. Han harn har bevæget sig hjemmevant gennem stort set alle de genrer der (ikke?) findes. I snart 20 år har han spillet i de danske symfoniorkestre og orkestergrave og sideløbende fordybet sig i alt fra tango, rock, country og folk til barok og avantgarde.

Koncerten bliver et stemningsfuldt møde mellem nord og syd - en rejse gennem musikken, hvor man møder den danske sangskat af højskole sange, Benny Andersen, Sebastian, Carl Nielsen m.fl. i nye festlige farver.
 

18.00: Mad

19.00: Koncert

20.00: Tak for i aften

Rasmus Dissing og Flamenco-2.jpeg
bottom of page