top of page

Simon Joyner
Søndagsmatiné

11. december kl. 15.00

Entré: 95 dkk (inkl. kaffe og kage)

Sted: Kulturhus Herredsvang


Verden til Herredsvang og Fanø Free Folk Festival går sammen om søndagsmatiné med den roste amerikanske sangskriver Simon Joyner


“Pound for pound Simon Joyner is my favorite lyricist of all time. He has shades of all the greats (Van Zandt, Cohen, Dylan) but exists in a space all his own.” - Conor Oberst

SimonJoyner_byJoshDoss.jpeg

Navne som Gillian Welch og Conor Oberst er ikke i tvivl: Simon Joyner fra Omaha, Nebraska er en af vor tids store amerikanske sangskrivere. Og selveste Beck har fremhævet ham som en af sine yndlingsmusikere i et interview med Rolling Stone. Nu kan Simon Joyner opleves i intime rammer hos Verden til Herredsvang, der i samarbejde med Fanø Free Folk Festival præsenterer decembermatiné med mesteren. 


Simon Joyner er i høj grad hvad man kan kalde en sangskrivernes sangskriver, der aldrig har opnået de helt store salgstal, men som omvendt har været en mentor og inspiration hos mange. Han evner at levere stor poesi pakket ind i smuk og skramlet lo-fi folk med nik til både Lou Reed, Leonard Cohen og Bob Dylan, og siden sin debut i 1990 har han udsendt en lang række fremragende plader, senest den netop udsendte “Songs from a Stolen Guitar”. Sideløbende har han søsat sit eget pladeselskab Grapefruit, som har udsendt spændende udgivelser med navne som Lambchop og Roy Montgomery. 


I 2018 gæstede Simon Joyner Fanø Free Folk Festival, hvor han gav en fantastisk koncert. Og straks opstod ideen om at bringe ham tilbage til Danmark, så flere kunne få mulighed for at opleve en enestående sangskriver, der kun sjældent har besøgt landet. 


Det er derfor med stor glæde, at Verden til Herredsvang og Fanø Free Folk Festival i samarbejde kan bringe Simon Joyner til Aarhus, hvor man kan se frem til en intim eftermiddag med nærværende sangskrivning, støvet guitarspil, melankolske stemninger og tekster af høj litterær kvalitet. 

Bemærk: Kaffe og kage er inkluderet i billetprisen.

bottom of page