top of page

I forbindelse med Marienlyst PARK Festival har vi med støtte fra Børnekulturhuset i ugerne op til festivalen inviteret Det Finurlige Flyselskab til at lave en række kreative workshops for Hasle skole og daginstitutionerne i Hasle, der skal munde ud i del af en interaktiv og bæredygtig kunstinstallation på selve festivalen. Det finurlige Flyselskab var også med i 2023, og det blev en kæmpe succes, som mange børn fik meget glæde ud af. Til dette års festival udvider vi derfor projektet, så endnu flere kan være med, og vi skal kreere en hel Lydskov i området, der grænser op til amfiscenen i Marienlystparken. Det er også her workshopsene kommer til at foregå i de første 2 uger i juni.

Oversigtskort2.png

Selve lydskoven kommer til festivalen til at bestå af flere delelementer, hvor kunstgruppen VILDSKAB også kommer og laver lytteinstallationer med udgangspunkt i skovens natur.

I den del, som I vil blive involveret i sammen med Det Finurlige Flyselskab skal der produceres finurlige skovtrompeter, som skal hænges op i træerne, og som kan spilles på under festivalen, hvor vi også skal lave et trompetritual. Pigespejderne fra Hasle vil hjælpe os med at kreere en indgangsport til Lydskoven, hvorfra trompeterne vil blive hængt op.

Workshopsene er arrangeret for Hasle Skole og børnehaverne i Hasle og er designet sådan, at det kan op- og nedskaleres efter alder. De er i udgangspunktet af ca. en times varighed, så det bedst kan tilpasses i jeres hverdag. I er dog velkomne til at kontakte os, hvis I gerne vil udvide workshoppen til fx. 2 timer.

Idéoplæg lydskoven kopi.jpeg

KONTAKT

Jens Munch

26 67 67 13

hrmunch@gmail.com

bottom of page