top of page

Det finurlige flyselskab
Kunstprojekt for børn
*** Uge 24 ***

Det finurlige flyselskab er et kunstprojekt, der henvender sig til dagtilbuddets børnehavebørn samt Hasle skoles indskoling og mellemgruppe. Projektet er et samarbejde mellem Børnekulturhuset, Hasle skole, Dagtilbud Hasle og Marienlyst PARK festival. Kunstprojektet leder op til festivalen og skal indgå som udsmykning af festivalen d. 17. juni, hvor man kan høre musik fra hele verden, både for børn og voksne.

Det Finurlige Flyselskab er et mobilt værksted, der flyver ud og laver kunst-aktiviteter med børn, der tager udgangspunkt i genbrugsmaterialer og hverdagens små bæredygtige valg. Derfor er der fyret op for leg og fantasi på en flyvetur med materialer, som skal transformeres og laves til værker der skal hænge i træerne og omkranse festivalpladsen.

Vi laver workshops for daginstitutionerne i Hasle om formiddagen (kl. 9.30 og kl. 11) og for skoleklasser kl. 12.30. Hver workshop tager ca. 1 time. Men man må gerne medbringe madpakker og nyde dem på amfiscenen efter 'arbejdet'. :-)

Vi kan håndtere op til 15-20 børnehavebørn ad gangen eller én skoleklasse. Derfor er tilmelding nødvendig. Tiderne blokeres efter først-til-mølle princippet. 😊

Børnekulturhuset.png
VTH_logo_2017_BLACK.png
DetFinurligeFlyselskab.jpeg
FF (1).jpg
bottom of page