top of page

Marienlyst Park Festival 

18. juni 2022

Plakat_park221.jpg
MPF_flyer_2022.jpg

For 5. gang afholder vi Marienlyst PARK Festival på amfiscenen i Marienlystparken. Festivalen er en gratis, familievenlig festival for verdensmusik, men der er også kunstaktiviteter for børn mellem koncerterne og mulighed for at købe mad og drikke i løbet af dagen.

Vi håber med festivalen at kunne skabe en god oplevelse for både lokale beboere i Hasle men også for resten af Aarhus og Danmark. 

Program & Omtale

Program

Frivillig?

Mad & Aktiviteter

Mad og aktivieter

Mellem koncerterne vil der være faktiviteter for børn og voksne. Perlepladesyndikatet kommer tilbage, så vi sammen kan skabe et perleplade kunstværk, der efterfølgende vil blive udstillet i kulturhuset. Børnekulturhuset og tekstilkunstner Debbie Kathrine Sørensen tilbyder, at man kan lave soltryk, som man kan tage med sig hjem. Og så kan man også hygge sig ved bålet og lave snobrød. 😊

Det vil være muligt at købe mad og drikke. Baren byder på fadøl, sodavand, vin, vand og popcorn. Klub2tekets drenge sørger for panini om eftermiddagen og lokale somaliske og arabiske kvinder står for aftensmaden, som består af forskellige lokale hjemegnsretter. Der vil være vegetariske muligheder også. Dertil kommer Lajmi kaffe og serverer lækker kvalitetskaffe, is og andre lækkerier. 

Billede1.png
Kort

Kort

Sponsorer.png
Børnekulturhuset.png
bottom of page