top of page

Hvor er det?

Transport og parkering

BIL Er man i bil skal man køre ned for enden af Haslegårdsvej eller Kornmodsbakken. Her skal man finde et sted at parkere. Vær opmærksom på, at det er et villakvartér og vær sød at tage hensyn til dette.

BUS Nr. 22 stopper tæt ved amfiscenen på Fjældevængets Busvej. Den kører dog ikke så tit. Alternativt kan man tage 2A til Trillegården og gå det lille stykke vej igennem parken.

CYKEL er klart det bedste, hvis man bor i Aarhus. Det er god motion, når man skal frem, og en fryd, når man skal hjem!

Hvad koster det?

Der er fri entré til festivalen for alle. Vi ønsker, at alle har mulighed for at være med, uanset økonomisk formåen, og vi vil desuden være rigtig kede af at skulle hegne det hele ind.

Det er muligt at købe hjemmelavede støttearmbånd til kr. 50,-, hvilket vi selvfølgelig vil opfordre alle til at gøre, så vi også fremover kan lave festival for jer!

Hvad med mad og drikke?

Vi serverer indisk dhal. Retten er vegetarvenlig og kan også spises af gluten- og mælkeallergikere. Det smager som en drøm!

Man kan desuden købe pandekager! Og Café Her&Der kommer og laver ordentlig god kaffe! Han har også is, øko sodavand, baileydrinks og snacks.

I baren serverer vi hancock øl, lys og mørk, hvidvin, rødvin og sangria. Der skulle altså gerne være noget for enhver smag!

Der tages imod kontanter og mobile pay. INGEN DANKORT!

Kontakt

Har du brug for at få fat i os med spørgsmål eller af anden årsag, kan du kontakte festivalleder Jens Munch på 26 67 67 13 el. hrmunch@gmail.com

bottom of page