Parkfest_2021_plakat.jpg

Program:

13.00    Africaba (mest for børn)

15.00    Aysay

17.00    The Desoto Caucus

19.00    Tundra

21.00    Djala

Vi er SUPER glade for at kunne gennemføre Marienlyst PARK fest i år. Det bliver dog lidt anderledes end de foregående år. Koncerterne bliver open air, dvs. at man sidder under åben himmel. Medbring fornuftigt tøj og et tæppe til din familie/gruppe og nyd koncerterne. Som tidligere kan man købe mad og drikke på pladsen.

Pga. de ekstra corona restriktioner får vi brug for ekstra mange frivillige i år. Vi opfordrer derfor alle til at støtte og melde sig til en vagt, så vi sammen kan løfte festivalen.

Aktiviteter

Ud over koncerterne har vi arrangeret forskellige aktiviteter, som man kan tage sig til mellem koncerterne. For børnene er der mulighed for at kreere en mulepose med sit helt eget design.

Det er desuden muligt at opleve det stedsspecifikke lydkunstværk GEOGRAFIKA. Værket består af en GPS-styret enhed, som man gå en tur i Marienlystparken med og få en helt unik oplevelse.

Læs mere om Geografika.

 

Band beskrivelser

 

Corona restriktioner

Før at vi kan gennemføre festivalen, skal vi overholde et par restriktioner. Det betyder, at du som gæst skal være opmærksom på følgende:

  • Der skal fremvises gyldigt coronapas første gang du går ind på festivalområdet.

  • Du skal oplyse et telefonnummer til smitteopsporing.

  • På pladsen skal du holde afstand til andre, men mundbind er ikke obligatorisk.

Der er en maks kapacitet på 200 personer ad gangen på festivalområdet. Hvis vi nærmer os dette tal vil vi midlertidigt lukke for adgang til pladsen. Vi har dog ikke tidligere oplevet at være så mange på én gang, så vi forventer ikke, at dette vil ske.

Kæmpe tak til alle dem, der gør Marienlyst PARK fest mulig:

Aarhus kommune.png
NordeaFonden_Logo_Black_RGB.png
Det boligsociale arbejde i Herredsvang
logo_dmf_stang_dk_hvid.jpg
KODA_logo.png

Boligforeningen Rydevænget

Tuborgfondet.png
Kunstfonden_LOGO_small.png
kulturhus.png

Kontakt arrangøren

Jens Munch

26 67 67 13

hrmunch@gmail.com