top of page

Silkeborg Big Band feat.

Karmen Rõivassepp (UDSOLGT!)

Silkeborg Big Band har i 30 år været en institution i byens musikliv. Orkesteret er kendt for sine energiske og sprudlende liveoptrædener. De har et alsidigt repetoire og til denne koncert vil de præsentere en række amerikanske Big Band klassikere. 

Orkesteret udgøres af 17 mænd og kvinder fordelt på klaver, trommer, bas og guitar samt intet mindre end 13 blæsere. Dirigent er Jonas Andreasen og til denne koncert har vi den store fornøjelse at kunne præsentere den vidunderlige sangerinde Karmen Rõivassepp. 

Karmen er en estisk jazz sanger, komponist og arrangør, der har boet i Danmark i de seneste 2 år. Hun har en klar og tydelig sangstemme og er altid legesyg og ubesværet i hendes udtryk, som også giver sig til udtryk i hendes charmerende improvisationer.

 

Hun blev først involveret med big band musik på konservatoriet i Århus, hvor hun har fremført sine egne kompositioner og arrangementer med skolens big band. Hun har optrådt som solist med Randers Big Band, bl.a. på en turné i Canada, og til denne koncert gør hun sin debut med Silkeborg Big Band.

Menuen for denne aften er: Hjemmelavet Amerikansk Swing Burger m. Kartofler og coleslaw. Vi laver også en vegetarisk udgave, men man må meget gerne kontakte os på forhånd, hvis man ønsker denne.

4. maj
bottom of page